Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Zadarska

Zašto se objavljuju fotografije grada Paga koji nije party destinacija uz informacije o zarazi koronavirusom na partyima?

Posljednjih dana u domaćim i stranim medijima objavljeni su mnogobrojni članci i tv prilozi o koronavirusu na otoku Pagu pri čemu su objavljivane prepoznatljive fotografije grada Paga čime je nanesena velika šteta turizmu i svima koji se bave i žive od turizma.

Zašto se objavljuju upravo fotografije grada Paga koji nije poznat kao party destinacija i nema klubova i razuzdanih zabava već razvija miran, obiteljski turizam, nije jasno tim više što na području grada Paga nema evidentiranih niti oboljelih osoba od koronavirusa što se može provjeriti u službenim izvješćima.

“U proteklih nekoliko dana od kada su krenule informacije kako su se maturanti iz Njemačke i Italije zarazili na otoku Pagu zaprimili smo jako puno poziva od strane zabrinutih građana i turista koji su rezervirali svoj boravak u gradu Pagu. Neistine i laži koje su potkrijepljene fotografijama i ilustracijama grada Paga nanose veliku štetu našem turizmu. Mi smo napravili sve da zaštitimo, kako naše stanovnike tako i goste i da ovo ljeto provedu u miru i sigurnosti. To potvrđuju i podaci Turističke zajednice Grada Paga koji pokazuju da su tražena manja, mirnija mjesta za ovogodišnji odmor. Trenutno na području grada Paga u privatnom smještaju, kampovima i hotelima boravi puno domaćih i inozemnih gostiju te smo na 73% turističkog prometa u odnosu na prošlu godinu s čime smo iznimno zadovoljni.
Još jednom ponavljam da je svima dobro poznato da se partyi i noćne zabave ne održavaju na administrativnom području grada Paga već na području susjednih jedinica lokalne samouprave Kolana i Novalje te ovim putem molim novinare da shvate da neprovjerenim izvještavanjem čine veliku štetu našim stanovnicima na području Grada Paga koji žive od turizma. Po pitanju informacija o partyima i noćnim klubovima zasigurno ih mogu dobiti od predstavnika Kolana i Novalje.
Također, pozivamo sve da slobodno dođu u grad Pag gdje se turisti osjećaju sigurno i mirno provode svoje odmore.”, zaključio je Ante Fabijanić, gradonačelnik Grada Paga.

Izvor fotografije:

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vas zanimati

Zadarska

U mjestu Mandre na otoku Pagu uvedena je mjera redukcije vode. Komunalno društvo Pag ovu je srijedu 3. kolovoza obavijestilo svoje građane o mjeri...

Zadarska

Danas popodne Centar 112 u Gospiću dobio je dojavu o četvero nestalih Nizozemaca na otoku Pagu. Među njima je bilo i dvoje djece. U...

Zadarska

Policija je danas oko 12 sati zaprimila dojavu da se u blizini ulaza u grad Pag, na državnoj cesti DC-106 iz smjera Gorice dogodila...

Zadarska

Prema dnevnom izvješću za 26. srpnja zabilježena su 64 nova slučaja zaraze koronavirusom u zadarskoj županiji, a ujedno je testirano 275 uzorka. 18 osoba...