Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Splitsko-dalmatinska

Ne propustite ‘bili vikend’! Pogledajte kad počinje i kakve pogodnosti pruža

Ne propustite ‘bili vikend’. U petak, subotu i nedjelju po promotivnim cijenama će te moći kupiti velik dio asortimana iz Hajdukove kolekcije.

Foto: hajduk.hr

U vrijeme takozvanih black friday (crni petak) popusta, Hajduk Split organizira ‘bili vikend’. Podno istočne tribine moći ćete kupiti ponešto iz asortimana Hajdukovih proizvoda po promotivnim cijenama. Iz kluba su objavili da će cijene biti nikad niže, a izbora nikad više.

Napomena je samo da će se popusti odnositi samo na određene proizvode, a količine će biti ograničene. Plaćanje će se moći izvršiti putem kartica ili gotovinom.

Radno vrijeme u petak, subotu i nedjelju je od 12 do 20 sati.

Ovo je prava prilika za navijače Hajduka da se obuku u proizvode svojeg voljenog kluba po promotivnim cijenama i na taj način pripreme za drugi dio sezone nakon svjetskog prvenstva.

Požurite, jer ponuda je ograničana.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vas zanimati

Splitsko-dalmatinska

Hrvatska je s 4:1 pobijedila Kanadu te je zasjela na prvo mjesto u skupini.

Splitsko-dalmatinska

Hajduk je prije planiranog roka završio 'bili vikend'. Iz kluba su naveli kako je sve - rasprodano!

Dubrovačko-neretvanska

Ante Delija postao je prvak u PFL-u. Pobjedom protiv Brazilca, Matheusa Scheffela, uspio je doći do pojasa, ali i milijun dolara koliko iznosi prva...

Njuz

Iz splitske tvrtke Vodovod i kanalizacija d.o.o. obavještavaju potrošače da je velika količine kiše koja je u proteklom periodu pala na šire splitsko područje uzrokovala zamućenje na izvoru...