Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Splitsko-dalmatinska

Nakon što je dao ostavku, dojučerašnji gradonačelnik Splita komentirao Gradsko vijeće: ‘Svi su kukavice’

Ima li Mihanović podršku HDZ-a?

Foto: Screenshot

Donekle je danas šokirala vijest da je Ivica Puljak podnio ostavku na mjesto splitskoga gradonačelnika. Razlog je afera njegovog zamjenika, Bojana Ivoševića, koji je nedavno prijetio novinarki Slobodne Dalmacije. Puljak je večeras gostovao u Dnevniku N1 televizije, kao i njegov protukandidat s posljednjih izbora, Vice Mihanović.

Puljak je rekao kako ne osjeća krivicu budući da nije ništa ukrao niti je ikoga prevario, braneći Ivoševića. Gradsko vijeće ostat će u istom sastavu, a dojučerašnji gradonačelnik Splita izjavio je kako su svi do jučer govorili o ostavkama, a sada se priča promijenila:

Svi su u biti kukavice. Ne žele izaći pred građane da oni kažu što misle o njihovom radu. Nadam se da će ono što su jučer govorili, a jučer se gospodin Mihanović zaklinjao da će dati ostavku u Gradskom vijeću… Nadam se da će se to doista i dogoditi.

Spomenuo je i Vicu Mihanovića za kojega se ne zna hoće li ga HDZ podržati:

Izgleda da HDZ sada traži nekoga drugog kandidata jer se boje da izađe Vice Mihanović. Mene zanima koji bi to građanin stavio svoj ugled na kocku i koji bi to građanin Splita želio biti smokvin list Vice Mihanovića, kada u pozadini stoji onaj isti HDZ koji je godinama upropaštavao Split?

Mihanović je naglasio kako je Puljak, ustvari, samo najavio ostavku, no ona još uvijek nije izvršena:

Pozivam ga da se uozbilji. Ako idemo na cjelovite izbore, neka podnesu ostavke i idemo na izbore i za Gradsko vijeće. Gospodin Puljak govori da su uveli reda u gradu. Kakvog reda?

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vas zanimati

Splitsko-dalmatinska

Hrvatska je s 4:1 pobijedila Kanadu te je zasjela na prvo mjesto u skupini.

Splitsko-dalmatinska

Hajduk je prije planiranog roka završio 'bili vikend'. Iz kluba su naveli kako je sve - rasprodano!

Dubrovačko-neretvanska

Ante Delija postao je prvak u PFL-u. Pobjedom protiv Brazilca, Matheusa Scheffela, uspio je doći do pojasa, ali i milijun dolara koliko iznosi prva...

Splitsko-dalmatinska

Hrvatska je remijem otvorila svjetsko prvenstvo u Kataru. Odigrali su 0:0 protiv Maroka.