Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Njuz

Na INA-inoj benzinskoj crpki točili dizel umjesto benzina. Vlasnici automobila prijavljuju kvarove

Foto: Pixabay

Dvadesetak vlasnika vozila u istom je razdoblju od 11. srpnja do 13. srpnja primijetilo iste smetnje poput neispravnog paljenja i gašenja, usporavanja, gubljenja na snazi i zaustavljanja vozila u Donjoj Dubravi u Međimurju. Automehaničar je u ovom mjestu zaprimio desetak vozila s istim kvarom, te ustanovio da se radi o točenju neispravnog goriva na jednoj od INA-inih benzinskih crpki.

Umjesto eurosupera danima se točio dizel, a prepoznao ga je automehaničar Sven Hunjadi po specifičnoj zelenoj boji, kako navodi portal eMeđimurje. Na početku nije bilo lako utvrditi točan uzrok niza istovrsnih kvarova na osobnim automobilima, no nakon što su ispražnjeni spremnici goriva postalo je jasno o čemu se zapravo radi.

Ova INA-ina benzinska crpka nalazi se na državnoj cesti D20 kojom dnevno prođe na stotine vozača, pa je tijekom navedenog razdoblja gorivo natočilo i do petstotinjak vozača.

INA je u svojem dopisu za portal eMeđimurje potvrdila sumnje te kao odgovor uputila sljedeće:

„Ovim putem ispričavamo se svim kupcima koji su zbog ovog događaja imali neugodnosti. Istovremeno INA interno utvrđuje sve pojedinosti kako bi se utvrdili razlozi koji su doveli do ovog događaja te spriječilo njegovo ponavljanje u budućnosti.“ prenosi portal eMeđimurje.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vas zanimati

Sport

Dva su dalmatinska kluba izašla na drugoligaške travnjake protekloga vikenda, no bezuspješno u naumu osvajanja bodova.