Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Sport

Dolazak bivšeg reprezentativca u Šibenik: Šubićevac kao idealna destinacija…

Posljednjih sezona gotovo stalno je po posudbama

Foto: Screenshot

Bivši hrvatski reprezentativac te bivši napadač Dinama i Hajduka, Duje Čop, karijeru bi trebao nastaviti u Šibeniku, kako se neslužbeno doznaje.

Čop je svoju karijeru započeo u Hajduku, nakon čega je igrao za portugalski Nacional, da bi se opet vratio u Hajduk nakon čega je otišao u redove njihovog rivala RNK Splita, da bi u ljeto 2012. godine došao u Dinamo. U Dinamu je bio do zime 2015. godine te je s “Modrima” osvojio tri prvenstva Hrvatske te jedan superkup, a u sezoni 2013./14. bio je najbolji strijelac Hrvatske nogometne lige. Nakon Dinama otišao je u talijanski Cagliari. Nakon Cagliarija išao je na posudbe u španjolsku Malagu, Sporting Gijon, da bi prije svog drugog povratka u Dinamo nosio dres belgijskog Standarda iz Liegea. Nakon što je prvi dio sezone 2021./22. bio napadač Dinama, drugi dio sezone proveo je na posudbi igrajući za slovenskog prvoligaša Celje.

Čop ima i 14 nastupa za A reprezentaciju Hrvatske te dva pogotka, a bio je i član hrvatske reprezentacije koja je nastupila na Europskom prvenstvu 2016. godine u Francuskoj.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vas zanimati