Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Sport

Povratak u Jazine protiv Sonik Puntamike

Zadar se subotu vraća u Jazine i to  kao gost Sonik Puntamiki, u sklopu 10. kola HT Premijer lige. Utakmica je zakazana za subotu 20. studenog s početkom u 18 sati, prijenos utakmice će biti na HKS TV.

“Dva dana nakon teške utakmice protiv Igokee igramo protiv Sonik Puntamike. Sonik je ekipa koja će sigurno tražiti svoje šanse i sastavljena je od dosta iskusnih igrača, koji će imati dodatne motivacije u ovom susretu. Puntamika je odlično vođena pod vodstvom Stipe Kuliša, ali u gradskom derbiju nas zanima samo pobjeda,” istaknuo je Vladimir Anzulović.

“Sutra je gradski derbi, čeka nas protivnik koji je imao puno više vremena za pripremu ove utakmice, sigurno su odmorniji od nas. Iako smo imali gusti raspored i dalje znamo koji je naš cilj. Mi ćemo dati sve od sebe na parketu da bismo na kraju mogli upisati pobjedu,” rekao je Dario Drežnjak. 

Izvor fotografije:

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vas zanimati

Sport

Na inicijativu Nogometnog saveza Zadarske županije pokrenuta je organizacija Međunarodnog turnira “Hrvoje Ćustić”, koji će svoje prvo izdanje doživjeti u travnju 2023. godine. Turnir...

Sport

Nogometaši Hajduka u srijedu s početkom u 18 sati (17 sati po lokalnom vremenu) igraju uzvratnu utakmicu 3. kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu protiv...