Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Zanimljivosti

Natalna karta – što nam sve može otkriti i kako

Mnogi ljudi koji se upuste u čitanje i praćenje horoskopa te se tek prvi puta uopće susretnu s pojmom natalna karta, ne znaju što on predstavlja, što se i koliko može natalnom kartom otkriti te čemu ona služi. Ukratko, ona otkriva detaljan položaj znakova, planeta i astroloških kuća u vrijeme vašeg rođenja.

Dakle, za izradu ove karte potrebni su precizniji podaci kao što su datum, mjesto te još precizniji sat vašeg rođenja. Iako oni koji ne znaju svoje točno vrijeme, odnosno sat rođenja mogu to pitati roditelje, rodbinu ili jednostavno zaviriti u svoj rodni list, postoje oni koji to nikako ne mogu otkriti. Tada se s astrologom dogovara retifikacija natalne karte, a to je sistem u kojem astrolog pokuša što preciznije odrediti sat rođenja i sam natal analiziranjem nekih bitnih događaja (vjenčanje, smrt u obitelji itd.) i karaktera osobe.

Što nam sve analiza natala može otkriti?

Naš je život jedna kompleksna slagalica satkana od mnoštva sitnih komadića. Tako ta slagalica savršeno funkcionira samo za nas i nas jedino na ovom svijetu. Analiza natala otkriva cijeli karakter osobe; njene mane, vrline, navike, ali i fizički izgled.

Zanimljiva je i činjenica da natalna karta otkriva i anomaliju za stjecanje novaca i čitanje općenite materijalne situacije u životu. Na ovaj način klijent sa svojim astrologom može otkriti optimalan način za stjecanje maksimalne mogućnosti zarade.

Natal nam otkriva i način komunikacije osobe s okolinom, kako se ona izražava, snalazi li se u prometu i postoji li potencijal od nesreće ili opasnosti u takvim okolnostima. Također, vrlo detaljno, može se vidjeti hoće li osoba imati problem s osobnim ili nekim drugim vozilom, putovanjima itd.

Osim toga, natal može otkriti i samo djetinjstvo osobe, kakvi su njeni roditelji, vuče li za sobom karmu i kakvu. Ovaj podatak astrolozima olakšava sumjeravanje energije na pozitivnu stranu kako bi se karmički zadaci te osobe izveli na što bezbolniji način. Natal otkriva hoće li osoba živjeti u stanu, kući, u centru, van grada i slično.

Kroz natal, može se vidjeti i ljubavna strana osobe, kako i koliko osoba voli, što je inače privlači kod partnera, a što je odbija. Vidi se kakvim je ljubavnim odnosima sklona, je li osoba za kratke ili duge veze, postoji li predispozicija za brak i detaljan opis bračnog partnera.

Natal otkriva dijagnoze i možemo vidjeti zdravstveno stanje osobe, postoji li opasnost od nekih nasljednih bolesti i na što bi s te strane osoba trebala obratiti pozornost. Da ukratko dodamo, karta otkriva i čeka li osobu ikakvo nasljedstvo, potencijal za odlazak u inozemstvo, vidimo duhovnost osobe i razinu njezine duhovnosti, može se otkriti i prijateljski život, darove, mirovinu. U konačnici možemo otkriti i koliko je osoba opasna za sebe i za okolinu. S obzirom na to da otkrivanje životnih potencijala zvuči uzbudljivo.

Ono što je na kraju vrlo bitno napomenuti je to da natalna karta nije nešto što će nekim magičnim potezom stvoriti sliku budućnosti; ona ne služi u svrhu pogađanja ili igre. Svrha natalne karte zapravo je samo otkrivanje predispozicija za različita životna ostvarenja. Predispozicije su mogućnosti, a budućnost čovjeka je samo u njegovim rukama.

Možemo reći da je život jedan ispit, možemo imati vrhunsku inteligenciju, ali koji puta jednostavno moramo sjesti i naučiti gradivo kako bismo taj ispit i prošli. 

Izvor fotografije:

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Zanimljivosti

Prethodnih dana na društvenim mrežama se proširila vijest da ako se javite na ovaj broj, vrlo je vjerojatno da ćete ostati bez novca. Brojni...

Događanja

Pogoditi dobitne brojeve lutrije san je svakog igrača Eurojackpota. Budući da se lutrija u potpunosti temelji na sreći, nije tako lako napraviti pravi izbor....

Njuz

Ryanair, najveća europska zrakoplovna kompanija, 01. srpnja je proslavila ponovno otvaranje baze u Zadru. S dva bazna zrakoplova, 78 tjednih letova prema 37 odredišta,...

Intervju

Napravili smo veliki intervju s legendom hrvatske košarkaške reprezentacije, Rokom Lenijem Ukićem