Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Zadarska

Mali odaziv za smještaj u novom studentskom domu u Zadru. Pogledajte zašto

Novi studentski dom u Zadru u zimskom semestre ove godine otvara svoja vrata studentima, a već je objavljena i privremena rang lista za smještaj u oba zadarska studentska doma. Sveukupno se prijavio 481 student, a natjecali su se za 484 mjesta u oba doma, s tim da je 40 studenata imalo pravo na izravan upis.

Nakon objave konačne liste bit će poznat raspored prema domovima. Konačna rang lista bit će utvrđena nakon što Povjerenstvo za rješavanja prigovora razmotri pristigle prigovore, te donese odluku o njihovom odbijanju ili prihvaćanju.

Cijena smještaja u starom studentskom domu na adresi Franje Tuđmana 24D iznosi 450 kuna. Novi dom na adresi Put Stanova 1A gotovo je duplo skuplji a cijena dvokrevetne sobe iznosi 825 kuna, stoga ne čudi mali odaziv studenata za ovom vrstom smještaja. Cijena smještaja u trokrevetnoj sobi je 675 kuna, a jednokrevetne sobe su namijenjene osobama sa smanjenom pokretljivošću, a njihova cijena je 600 kuna.

Cijene dvokrevetnih i trokrevetnih soba u studentskim domovima u drugim gradovima u Hrvatskoj znatno su jeftinije, primjerice u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Varaždinu i Puli. Čini se da su zadarske cijene smještaja u studentskom domu među najskupljima, a mogu se usporediti s cijenama studentskog doma u Dubrovniku. Ondje će studenti za dvokrevetnu sobu morati izdvojiti 850 kuna.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vas zanimati