Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Sport

Hoće li opstati suradnja Hajduka i slovenskog prvoligaša? ‘Trebalo nam je nekoliko mjeseci da se složimo’

Izazovan projekt

Foto: hajduk.hr

Udruživanje Radomlja, posljednjeplasiranoga kluba slovenskog prvenstva, i splitskog Hajduka naišlo je na negativne komentare mnogobrojnih skeptika. U susjednoj zemlji su se, pak, čudili, a nakon što im je Hajduk dao na posudu nekoliko svojih igrača, oglasio se i predsjednik Radomlja, Matjaž Marinšek, za web-stranicu slovenskoga kluba.

Marinšek je svjestan da je ovaj projekt izuzetno izazovan:

Naravno, pokretanje takve suradnje znači i mnoge izazove. Nema garancije da ćemo sada ostati u ligi, da će oba kluba biti zadovoljna svakom odlukom. Ovaj projekt je proces koji će se razvijati. Za mene je najvažnije da oba kluba njeguju vrlo slične vrijednosti i da smo se našli na istoj točki s vodstvom Hajduka, s predsjednikom Jakobušićem i sportskim direktorom Nikoličiusom. Trebalo nam je i nekoliko mjeseci da se složimo, dobro upoznamo i da danas oboje vjerujemo da je ovo korak naprijed.

Također, Marinšek naglašava kako će biti važno obostrano uvažavanje te da je donesen dogovor kako će u klubu biti maksimalno pet igrača splitske momčadi.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vas zanimati

Sport

Nakon što su obje ekipe ‘dvokorakom’ stigle do polufinalna HT Premijer lige, danas nas od 18 sati očekuje susret između Splita i Zadra. Obje ekipe u polufinalu Kupa Krešimir...

Sport

Nogometaši Hajduka u subotu s početkom u 20 sati igraju protiv Dinama na Maksimiru u posljednjem kolu HT Prve lige.  Dinamo je kolo prije,...