Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Splitsko-dalmatinska

Gradonačelnik Puljak i njegovi zamjenici Ivošević i Kuzmanić preuzeli dužnost upravljanja Gradom

Foto: Grad Split

U velikoj vijećnici Gradske uprave jutros je obavljen čin primopredaje izvršnih ovlasti čime su i službeno na dužnost stupili gradonačelnik Ivica Puljak i njegovi zamjenici Bojan Ivošević i Antonio Kuzmanić.

Zapisnik o primopredaji gradonačelniku Ivici Puljku uručila je Mirna Veža koja je prijelaznom razdoblju obavljala dužnost povjerenice Vlade za Grad Split.

– Protekla tri mjeseca bila su ispunjena intenzivnim radom i dosta toga uspjeli smo postići zajedničkim radom s kolegama pročelnicima i službenicima kojima se ovim putem zahvaljujem na suradnji i profesionalnosti. Sada vam predajem teret grada i obvezu da nastavite u pozitivnom smjeru i ostvarite prosperitet zajedno sa nama koji želimo dobro našem gradu, kazala je Mirna Veža po uručivanju zapisnika o primopredaji, uputivši čestitke i dobre želje za uspješnim radom gradonačelniku i njegovim zamjenicima.

Gradonačelnik Puljak zahvalio je Mirni Veži, pročelnicima i službenicima na dobro obavljenom poslu i uspješnom upravljanju Gradom u protekla tri mjeseca, a u okviru svojih raspoloživih nadležnosti i ovlasti.

– Mi preuzimamo teret, ali jednako tako i izazov i zadovoljstvo da nastavimo upravljati gradom i ostvarimo sve ono za što smo dobili veliku podršku građana, kazao je ovom prigodom gradonačelnik Puljak.

Podsjetimo kako će se svog prvog radnog dana u 12 sati gradonačelnik Puljak sa svojim zamjenicima u dvorani Hrvatskog doma obratiti pročelnicima Gradske uprave, direktorima gradskih poduzeća, ravnateljima javnih, predškolskih i ustanova u kulturi te ravnateljima osnovnih škola.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vas zanimati

Njuz

Od srijede, 10.08.2022. g; u sklopu projekta e-Ticketing, prelazi se na novi tarifni i naplatni sustav u javnom prijevozu na svim linijama Promet d.o.o....

Događanja

Na današnji dan, 5. kolovoza davne 1995. godine u 9 sati i 43 minute na kninskoj tvrđavi ponosno je zavijorila hrvatska zastava, pa se...

Njuz

Strane policijske službenike koji tijekom ljetne sezone na gradskim ulicama rade zajedno sa hrvatskim kolegama obišla je danas povjerenica Vlade RH za Grad Split...

Splitsko-dalmatinska

Jučer su na platou s južne strane Poljudskog stadiona prezentirana 24 od ukupno 47 novih autobusa za Promet d.o.o. koji su sufinancirani sredstvima Europske unije iz...