Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Zanimljivosti

Eurojackpot brojevi – najbolji način kako ih odabrati

Eurojackpot brojevi

Pogoditi dobitne brojeve lutrije san je svakog igrača Eurojackpota. Budući da se lutrija u potpunosti temelji na sreći, nije tako lako napraviti pravi izbor. Ipak, postoji nekoliko načina za odabir brojeva za lutrijske igre koje često koriste mnogi igrači lutrije. Pročitajte ovaj članak o najboljim načinima kako se biraju Eurojackpot brojevi i pronađite svoju sretnu kombinaciju.

Prije nego što počnete čitati o mogućim strategijama za odabir brojeva, bit će Vam korisno da znate da je Vaš zadatak pogoditi pet glavnih brojeva i dva dodatna broja kako biste osvojili jackpot na Eurojackpotu. Ipak, bit će i lijepa slučajnost ako pogodite pet glavnih brojeva i jedan dodatni broj jer će Vam to donijeti 4 576 231 €. Konačno, moći ćete osvojiti do 433 721 € ako pogodite samo pet glavnih brojeva. Vidite da na Eurojackpotu postoje mnoge mogućnosti za osvajanje novca.

Kada govorimo o zanimljivostima i strategijama koje mogu biti korisne za igranje Eurojackpota, ključno je reći da postoji mnogo sustava zasnovanih na statistikama. Srećom, u današnje vrijeme na internetu lako možete dobiti pristup informacijama o prethodnim izvlačenjima. Ako pogledate takve podatke, možda ćete primijetiti da neke skupine brojeva nisu tako česte među pobjedničkim rezultatima Euro lutrije. Ovo Vam može biti savjet da ne koristite ove brojeve u igri. Ipak, možete djelovati na drugačiji način i birati isključivo one brojeve koji obično nisu “sretni”.

Parni i neparni Eurojackpot brojevi

Eurojackpot brojevi
Foto: Pixabay

Postoji i strategija za Eurojackpot koja se temelji na parnim i neparnim brojevima. Ova strategija koristi statistiku koja kaže da je vjerojatnost da ćete osvojiti Jackpot isključivo s paranim ili neparnim brojevima samo 3% što je očito prilično slabo. Dakle, nije dobro koristiti isključivo parne ili neparne brojeve. Napravite razumnu kombinaciju ovih brojeva. Na primjer, možete uzeti tri neparna i  dva parna broja ili dva neparna i tri parna broja. Obratite pažnju na takav obrazac jer se ispostavilo da je učinkovit u 68% izvlačenja.

Možete isprobati i strategiju koja se naziva Gubitnički brojevi. Opet, morat ćete proučiti Eurojackpot rezultate kako biste stekli uvid u određene tendencije. Provjerite koji brojevi nisu korišteni u dobitnim kombinacijama za posljednjih šest izvlačenja. Ako pronađete brojeve koji nisu izvučeni tijekom posljednjih dvanaest izvlačenja, možete ih koristiti za sljedeću igru jer postoji vjerojatnost od 75% da će ovi brojevi biti izvučeni.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vas zanimati

Splitsko-dalmatinska

Hrvatska je s 4:1 pobijedila Kanadu te je zasjela na prvo mjesto u skupini.

Splitsko-dalmatinska

Hajduk je prije planiranog roka završio 'bili vikend'. Iz kluba su naveli kako je sve - rasprodano!

Dubrovačko-neretvanska

Ante Delija postao je prvak u PFL-u. Pobjedom protiv Brazilca, Matheusa Scheffela, uspio je doći do pojasa, ali i milijun dolara koliko iznosi prva...

Splitsko-dalmatinska

Hrvatska je remijem otvorila svjetsko prvenstvo u Kataru. Odigrali su 0:0 protiv Maroka.