Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Turizam

Drugu godinu zaredom Adventure Dubrovnik je nagrađen sa Tripadvisor 2021 Best of the Best Awards

Adventure Dubrovnik drugu godinu zaredom nagrađen sa jednim od najprestižnijih svjetskih priznanja u turizmu u konkurenciji sa preko 400.000 drugih aktivnosti!

2021.g. #1 Kajak izlet u Europi!

2020.g. #1 Kajak izlet na svijetu!

Dva izleta Adventure Dubrovnika su nagrađena 2021 Tripadvisor Travelers’ Choice™ Best of the Best Awards, u kategorijama:

1. Top Overall Experiences – Europe (gdje smo rangirani 12-ti)
2. Top Water Adventures – World (gdje smo rangirani 14-ti)

Na Europskom kontinentu naš izlet je rangiran za najbolji izlet kajakom u konkurenciji među svim izletima kajakom u Europi. Nakon što nam je prošle godine dodijeljeno priznanje 2020 Best of the Best Awards, ove godine nismo vjerovali da je moguće da se drugu godinu zaredom nađemo među dobitnicima jednog od najprestižnijih svjetskih priznanja u turizmu.  Ove godine u konkurenciji sa skoro 400.000 drugih aktivnosti. Zahvalni smo i ponosni na čast koja nam je ukazana.

Prema Tripadvisoru naš izlet je prošle godine Hrvatsku istaknuo za broj 1 kajaking destinaciju na svijetu, dok ove godine naš izlet ističe Hrvatsku za broj 1 kajaking destinaciju u Europi.
Tripadvisor je najveća svjetska turistička online platforma sa skoro 400.000 različitih aktivnosti koje se natječu u ponudi, te je Tripadvisor Best of the Best awards je jedno od najprestižnijih svjetskih priznanja u domeni turizma.

Adventure Dubrovnik  je zahvalan što ove nagrade dolaze u Dubrovnik i u Hrvatsku, tim više jer su među ostalim nagrađenima izleti i aktivnosti iz djelova svijeta koji nisu bilo toliko pogođeni restrikcijama vezanim uz pandemiju kao mi ovdje. Zahvalni smo institucijama Grada Dubrovnika i ostalih koji su pridonijeli da se ovdje smiri situacija uz pandemiju covida-19.

Adventure Dubrovnik je presretan što vide plodove svog  rada koji je istaknut na globalnoj razini te se vesele se što mogu i dalje dijeliti našu prekrasnu destinaciju sa posjetiteljima. Šalju zahvale i puno ljubavi svom divnom i vrijednom timu i svojim gostima bez kojih ovo nebi bilo moguće.” stoji u objavi Turističke zajednice grada Dubrovnika.

Izvor fotografije:

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Zanimljivosti

Prethodnih dana na društvenim mrežama se proširila vijest da ako se javite na ovaj broj, vrlo je vjerojatno da ćete ostati bez novca. Brojni...

Događanja

Pogoditi dobitne brojeve lutrije san je svakog igrača Eurojackpota. Budući da se lutrija u potpunosti temelji na sreći, nije tako lako napraviti pravi izbor....

Njuz

Ryanair, najveća europska zrakoplovna kompanija, 01. srpnja je proslavila ponovno otvaranje baze u Zadru. S dva bazna zrakoplova, 78 tjednih letova prema 37 odredišta,...

Intervju

Napravili smo veliki intervju s legendom hrvatske košarkaške reprezentacije, Rokom Lenijem Ukićem