Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Splitsko-dalmatinska

Antonio Plazibat ugovorio novu borbu! Solinjanin ide na bivšeg K-1 finalista

Najbolji hrvatski i ponajbolji svjetski kick boksač, Antonio Plazibat, dogovorio je novi meč u Gloryju. Naime, on će se boriti protiv Rumunjske legende, Raula Catanasa.

FOTO: Screenshot/ Instagram

Glory je potvrdio da će se Antonio Plazibat, boriti na Glory 82 priredbi. Protivnik će mu biti Raul Catinas, 34.-godišnji Rumunj, koji iza sebe ima pregršt iskustva. Bivši je dvostruki K-1 finalist, a pobjeđivao je i neke legende ovoga sporta poput Stefana Leke, Mighty Moa, Dževada Poturka i Jairzinha Rozenstruika.

Plazibatu će ovo biti prvi dvoboj, nakon što je i drugi put savladao Tarika Khbabeza. Iako je prvi izazivač za pojas, organizacija ima druge planove za njega. Naime, Alistair Overeem bi trebao dobiti priliku za pojas, dok će Plazibat morati nastaviti pobjeđivati, a prilika će sama od sebe doći.

Glory 82 priredba je na rasporedu 19. studenog, a održat će se u Njemačkoj, a grad domaćin bit će Bonn. Sve u svemu ovo će biti sjajna prilika da Plazibat podsjeti ljude o kakvom nokauteru se radi.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vas zanimati

Splitsko-dalmatinska

Hrvatska je s 4:1 pobijedila Kanadu te je zasjela na prvo mjesto u skupini.

Splitsko-dalmatinska

Hajduk je prije planiranog roka završio 'bili vikend'. Iz kluba su naveli kako je sve - rasprodano!

Dubrovačko-neretvanska

Ante Delija postao je prvak u PFL-u. Pobjedom protiv Brazilca, Matheusa Scheffela, uspio je doći do pojasa, ali i milijun dolara koliko iznosi prva...

Splitsko-dalmatinska

Hrvatska je remijem otvorila svjetsko prvenstvo u Kataru. Odigrali su 0:0 protiv Maroka.