Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Njuz

Zaprimljeno 178 zahtjeva na natječaj za davanje u najam stanova za socijalno ugrožene građane Splita

Iz Grada Splita obavještavaju kako je na Javni natječaj za davanje stanova u najam socijalno ugroženim građanima Grada Splita zaprimljeno je ukupno 178 zahtjeva.

Natječaj je bio otvoren u razdoblju od 20.rujna do 20. listopada ove godine. U tijeku je administrativna provjera pristiglih zahtjeva, a potom će uslijediti i postupak bodovanja temeljem Pravilnika o davanju stanova u najam, piše SD.

– Podsjećamo kako se Natječaj za davanje stanova u najam socijalno ugroženim građanima temelji na novom Pravilniku kojim su revidirana mjerila za utvrđivanje Liste reda prvenstva.

Razlog donošenja novog Pravilnika bila je upravo potreba da se u prioritet pri utvrđivanju budućih korisnika gradskih stanova uvrsti socijalno najugroženije građane poput osoba s utvrđenim invaliditetom, samohranih roditelja, roditelja njegovatelja….

Pri utvrđivanju novih mjerila, uz predstavnike Službe za gospodarenje gradskom imovinom sudjelovali su i predstavnici Upravnog odjela za socijalnu skrb, zdravstvenu zaštitu i demografiju, Centra za socijalnu skrb Split i Udruge MoSt – navode u Banovini.

Izvor fotografije:

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Zanimljivosti

Prethodnih dana na društvenim mrežama se proširila vijest da ako se javite na ovaj broj, vrlo je vjerojatno da ćete ostati bez novca. Brojni...

Događanja

Pogoditi dobitne brojeve lutrije san je svakog igrača Eurojackpota. Budući da se lutrija u potpunosti temelji na sreći, nije tako lako napraviti pravi izbor....

Njuz

Ryanair, najveća europska zrakoplovna kompanija, 01. srpnja je proslavila ponovno otvaranje baze u Zadru. S dva bazna zrakoplova, 78 tjednih letova prema 37 odredišta,...

Intervju

Napravili smo veliki intervju s legendom hrvatske košarkaške reprezentacije, Rokom Lenijem Ukićem