Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Događanja

Započeo „Romantični tjedan“ u kraljevskom gradiću Ninu!

U najromantičnijoj destinaciji Europe, u povijesnom gradu Ninu jučer je počeo Romantični tjedan, manifestacija koja poziva svoje posjetitelje da otkriju romantiku u čarobnom ambijentu ovog prekrasnog dalmatinskog gradića.

Program koji organizira TZ Nin traje od 8. do 14. kolovoza, a uključuje dvije lokacije: povijesnu jezgru Nina i Višeslavov trg. Unutar programa uključena je i nagrada za najbolji video o Ninu. Posjetitelji koji pošalju video u trajanju od 0,30 do 1 minute i pošalju ga na [email protected] imaju mogućnost osvojiti romantičnu večer za dvoje!

Tijekom romantičnog tjedna posjetitelji će imati priliku poslušati i brojne izvedbe hrvatskih klapa na ulicama grada Nina. Primjerice klapa Donat 9. kolovoza nastupa na Višeslavovu trgu, a klapa Condura Nin izvest će u srijedu 10. kolovoza promenadni nastup na ulicama grada Nina. U srijedu 10. kolovoza nastupaju i sopranistica Ksenija Kovačić, te Davor Ljubić na klaviru u Večeri klasičnih romansi.

13. kolovoza na ljetnoj pozornici kod crkve sv. Križa posjetitelji će moći poslušati i anđeoski glas popularne zadarske sopranistice Nele Šarić na koncertu klasične glazbe La donna.

Nin je grad s poviješću starom više od 3000 godina, a na njegovim drevnim ulicama ponekad se čini kao da je vrijeme stalo. Povijesna jezgra smještena je na malenom otočiću povezanim s kopnom slikovitim kamenim mostom. Ukoliko se nalazite u blizini Nina, ne propustite osjetiti čaroliju njegovih ulica tijekom jedinstvene manifestacije Romantičnog tjedna u Ninu!

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vas zanimati

Događanja

U Ninu se 20. kolovoza održava Festival pijeska, jedinstvena manifestacija koja pod sloganom „čarolija koja nastaje i nestaje“ već osmu godinu zaredom obogaćuje sadržaj...

Događanja

Za sve ljubitelje likovne umjetnosti, u ugodnom ambijentu atrija ninske rustikalne Barokne kuće iz 17. stoljeća, sinoć je otvorena izložba renomiranih njemačkih umjetnika Dagmar...

Zadarska

Župan Božidar Longin sa suradnicima je posjetio Grad Nin i Općinu Privlaka u kojima se provodi više razvojnih projekata. U pratnji gradonačelnika Emila Ćurka...