Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Njuz

Raspisan natječaj za zakup poslovnih prostora u vlasništvu države – u Splitu se nude četiri prostora

Tvrtka “Državne nekretnine” raspisala je natječaj za zakup poslovnih prostora u vlasništvu države. 

U Splitu se u zakup daju tri ulična i jedan dvorišni prostor na adresi Sinjska 7, piše SD.

Početna mjesečna neto zakupnina za najmanji prostor od 16,60 metara kvadratnih koji se nalazi u prizemlju iznosi 1.660 kuna.

 Foto: Državne nekretnine

U istoj zgradi nudi se i poslovni prostor od 17,90 kvadrata za koji je početna mjesečna zakupnina 1.790 kuna, dok je za veći prostor od 40,35 kvadrata početna mjesečna zakupnina 4.035 kuna.

Foto:  Državne nekretnine

U prizemlju dvorišne zgrade na istoj adresi, nudi se prostor od 58,77 metara kvadratnih, a početna mjesečna neto zakupnina iznosi 5.877 kuna.

Foto: Državne nekretnine

Detaljnije informacije o poslovnim prostorima u Splitu možete pronaći u Natječaju za zakup poslovnih prostora 3/21.

Poslovni prostori ponuđeni na natječaju u zakup se daju u viđenom stanju na vrijeme od 10 godina. Ponuditelji mogu podnijeti samo jednu ponudu za jedan te isti poslovni prostor, a oni ponuditelji koji temeljem najpovoljnije ponude postanu i zakupnici, prvi su mjesec oslobođeni plaćanja zakupnine.

Javno otvaranje ponuda održat će se 10. rujna u 13 sati, ali na novoj lokaciji, u Ministarstvu prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, Ulica Republike Austrije 14, Zagreb, umjesto dosadašnje u Dežmanovoj ulici u Zagrebu.

Zainteresirani ponuditelji svoje ponude za zakup i dalje dostavljaju Državnim nekretninama d.o.o. poštom ili osobno u Planinsku ulicu 1, Zagreb do podne, 10. rujna 2021.

Izvor fotografije:

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Zanimljivosti

Prethodnih dana na društvenim mrežama se proširila vijest da ako se javite na ovaj broj, vrlo je vjerojatno da ćete ostati bez novca. Brojni...

Događanja

Pogoditi dobitne brojeve lutrije san je svakog igrača Eurojackpota. Budući da se lutrija u potpunosti temelji na sreći, nije tako lako napraviti pravi izbor....

Njuz

Ryanair, najveća europska zrakoplovna kompanija, 01. srpnja je proslavila ponovno otvaranje baze u Zadru. S dva bazna zrakoplova, 78 tjednih letova prema 37 odredišta,...

Intervju

Napravili smo veliki intervju s legendom hrvatske košarkaške reprezentacije, Rokom Lenijem Ukićem