Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Splitsko-dalmatinska

Raspisan natječaj za zakup poslovnih prostora u vlasništvu države – u Splitu se nude četiri prostora

Tvrtka “Državne nekretnine” raspisala je natječaj za zakup poslovnih prostora u vlasništvu države. 

U Splitu se u zakup daju tri ulična i jedan dvorišni prostor na adresi Sinjska 7, piše SD.

Početna mjesečna neto zakupnina za najmanji prostor od 16,60 metara kvadratnih koji se nalazi u prizemlju iznosi 1.660 kuna.

 Foto: Državne nekretnine

U istoj zgradi nudi se i poslovni prostor od 17,90 kvadrata za koji je početna mjesečna zakupnina 1.790 kuna, dok je za veći prostor od 40,35 kvadrata početna mjesečna zakupnina 4.035 kuna.

Foto:  Državne nekretnine

U prizemlju dvorišne zgrade na istoj adresi, nudi se prostor od 58,77 metara kvadratnih, a početna mjesečna neto zakupnina iznosi 5.877 kuna.

Foto: Državne nekretnine

Detaljnije informacije o poslovnim prostorima u Splitu možete pronaći u Natječaju za zakup poslovnih prostora 3/21.

Poslovni prostori ponuđeni na natječaju u zakup se daju u viđenom stanju na vrijeme od 10 godina. Ponuditelji mogu podnijeti samo jednu ponudu za jedan te isti poslovni prostor, a oni ponuditelji koji temeljem najpovoljnije ponude postanu i zakupnici, prvi su mjesec oslobođeni plaćanja zakupnine.

Javno otvaranje ponuda održat će se 10. rujna u 13 sati, ali na novoj lokaciji, u Ministarstvu prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, Ulica Republike Austrije 14, Zagreb, umjesto dosadašnje u Dežmanovoj ulici u Zagrebu.

Zainteresirani ponuditelji svoje ponude za zakup i dalje dostavljaju Državnim nekretninama d.o.o. poštom ili osobno u Planinsku ulicu 1, Zagreb do podne, 10. rujna 2021.

Izvor fotografije:

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vas zanimati

Splitsko-dalmatinska

Hajduk je prije planiranog roka završio 'bili vikend'. Iz kluba su naveli kako je sve - rasprodano!

Njuz

Iz splitske tvrtke Vodovod i kanalizacija d.o.o. obavještavaju potrošače da je velika količine kiše koja je u proteklom periodu pala na šire splitsko područje uzrokovala zamućenje na izvoru...

Splitsko-dalmatinska

Ne propustite 'bili vikend'. U petak, subotu i nedjelju po promotivnim cijenama će te moći kupiti velik dio asortimana iz Hajdukove kolekcije.

Splitsko-dalmatinska

Iz Državnog hidrometeorološkog zavoda upozoravaju na opasne vremenske prilike za splitsko područje. Naime, izdano je narančasto upozorenje za jaki vjetar (vrlo jako jugo), obilnu...