Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Njuz

Odlična vijest za Hajduk! Na rođendan s publikom

Lagano se približava 13. veljače…

Foto: Facebook HNK Hajduk Split

Iz HNS-a djelomično su se sažalili te smanjili kaznu splitskom Hajduku koja je nakon nereda u susretu protiv Osijeka glasila: prazne tribine na sljedećoj domaćoj prvenstvenoj utakmici. Ta utakmica odigrat će se 13. veljače protiv Slaven Belupa, točno na 111. rođendan dalmatinskog velikana. Vladalo je ogromno nezadovoljstvo zbog donesene odluke, a iz Hajduka su „potegnuli“ za žalbom. Žalba je, na svu sreću, prihvaćena.

Dolazak ljudi bit će moguć, ali ne na sve tribine. Sjeverna tribina bit će zatvorena. Ovako piše u izvješću Komisije za žalbe HNS-a:

Djelomičnim prihvaćanjem žalbe HNK Hajduk š.d.d. Split, preinačava se Odluka Disciplinskog suca Hrvatski Telekom Prve lige, broj I. HNL-650/21 od 28.12.2021. u odluci o kazni u odnosu na prekršaj pod točkom B., na način da se HNK Hajduk š.d.d., temeljem čl. 88. Disciplinskog pravilnika HNS izriče kazna igranja 1 (jedne) – prve naredne prvenstvene utakmice Hrvatski Telekom Prve lige ili Hrvatskog nogometnog kupa na svom igralištu bez nazočnosti gledatelja na sjevernoj tribini Gradskog stadiona Poljud i novčana kazna u iznosu od 20.000,00 kuna, tako da sada jedinstvena kazna glasi: – KAZNA IGRANJA 1 (JEDNE) – PRVE NAREDNE PRVENSTVENE UTAKMICE HRVATSKI TELEKOM PRVE LIGE ILI HRVATSKOG NOGOMETNOG KUPA NA SVOM IGRALIŠTU BEZ NAZOČNOSTI GLEDATELJA NA SJEVERNOJ TRIBINI GRADSKOG STADIONA POLJUD / NOVČANA KAZNA U IZNOSU OD 70.000 KUNA.

Prije susreta sa Slavenom, Hajduk će dvaput odmjeriti snage u prvenstvu, u Šibeniku 29. siječnja i u Velikoj Gorici 5. veljače.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vas zanimati

Sport

Hrvatska u-21 reprezentacija slavila je u Puli protiv Danske s rezultatom od 2-1.

Sport

Hrvatska je na Maksimiru savladala reprezentaciju Danske s rezultatom 2:1. Na taj način preuzeli su vrh skupine.

Splitsko-dalmatinska

Nakon što je zasjeo na vruću klupu splitskog Hajduka, Mislav Karoglan će dobiti pojačanje. Radi se o njegovom prezimenjaku iz Croatie Zmijavaca, Goranu Karoglanu....

Splitsko-dalmatinska

Na brzinu oformljena reprezentacija Hrvatske odigrala je prijateljski ogled protiv Katara. Naime, domaćin Svjetskog prvenstva, Katar, ostao je bez protivnika, a HNS je izišao...