Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Događanja

Ljetna škola “Zlatni rez – Zadarski dani audiovizualne pismenosti i stvaralaštva”

Zadarski dani audiovizualne pismenosti i stvaralaštva koji će trajati od 26. do 30. rujna namijenjeni su studentima Sveučilišta u Zadru. Na ovoj radionici studenti s različitih sveučilišnih odjela će moći steći nova audiovizualna znanja i vještine.

Filmske i likovne radionice bavit će se različitim aspektima izrade filmova, stripova i medalja, te izrade djela u ovim medijima. Na Zlatnom rezu će biti održana i predavanja o različitim temama povezanima s audiovizualnim medijima – od film noira do značajnih zadarskih fotografa i glazbenika.

Sudionici će također imati priliku detaljnije se upoznati s primjerima iz suvremene audiovizualne prakse na primjeru procesa izrade dokumentarnog filma “Vlajternativa” kojim se predstavlja istoimena glazbeno-kulturna manifestacija u Benkovcu.

Manifestacija koja se održava u organizaciji Odjela za informacijske znanosti i Odjela za izobrazbu učitelja i odgojitelja Sveučilišta u Zadru, održat će se na Novom kampusu u učionici br. 37. Sudjelovanje je besplatno, a predviđeni broj sudionika Zlatnog reza je 20. Prijave traju dok se ne popune sva mjesta. Za filmske radionice potrebno je donijeti svoj laptop, no ako ga nemate dvoje sudionika može koristiti jedan laptop.

Više o ljetnoj školi, njenom programu i predavačima možete doznati na web stranici Zlatni rez.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vas zanimati

Njuz

Odjel za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru od ove je godine obogaćen za još jedan diplomski sveučilišni studij pod nazivom Digitalno komuniciranje....

Događanja

7. Međunarodna konferencija o znanstvenoj komunikaciji u kontekstu otvorene znanosti PUBMET2020, u organizaciji Sveučilišta u Zadru, Hrvatske udruge za znanstvenu komunikaciju ZNAK, Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta...