Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Događanja

Jesensko izdanje Zadar Street Food festivala!

Foto: Zadar Street Food festival

Zadar Stree Food festival koji se već tradicionalno održava na Puntamici ispred Beach & Coctail bar Bamboo, nakon uspješnog proljetnog izdanja ponovno otvara svoja vrata svima željnima dobre zabave, glazbe, i naravno… ukusnih jela.

Posjetitelji će moći uživati u vrhunskim jelima koja pripremaju zadarski ugostitelji. Osim raznih vrsta gurmanskih burgera, na repertoaru će se pronaći brojne druge riblje i mesne delicije. Nudit će se i vrhunski kokteli kao i opojna vina s područja Zadarske županije. 

Ovaj popularni festival na najbolji mogući način spaja turizam i gastronomiju, a otvorenje je planirano za petak 23. rujna. U osam dana trajanja, festival posjetiteljima donosi jedinstveno gastronomsko i urbano iskustvo. Ovog rujna festival po prvi put osim nastupa lokalnih DJ-a, donosi i koncerte uživo.

Prvi tjedan su na programu Pink Noise Band koji nastupaju u petak, legendarni Neno Belan & Fiumensi u subotu, a u nedjelju možete uživati u zvukovima Groove Mastersa. Drugi tjedan možete poslušati Feniks band, Song Busterse i mnoge druge zanimljive glazbenike.

Više informacija o festivalu možete pronaći na web stranici zadarfoodfestival.com.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vas zanimati

Događanja

Ovaj petak 23. rujna počinje jesensko izdanje Zadar Street Food festivala, a trajat će do 2. listopada 2022. Na jednoj od najljepših lokacija u...