Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Zanimljivosti

Horoskopski znakovi koji su odlični pjevači – tko je stvoren da bi pjevao u klapama?

Ono što smo naučili iz popularnih pjevačkih emisija na televiziji je da možete imati odličan glas, ali ako nemate karizmu, osobnost i scenski nastup, nećete uspjeti u svijetu showbusinessa. Pjevanje podiže raspoloženje, a može isto učiniti i za vaše samopouzdanje te energiju. Za neke, sama radost pjevanja je dovoljna i kad god im se ukaže prilika, bilo to u autu, pod tušem, uz film ili na karaokama, oni su sretni. 

Osim što su rođeni s odličnim glasom, koji još faktori čine dobrog pjevača? Postoje li određeni atributi koje im kroje zvijezde i astrologija i možemo li stoga zaključiti tko bi bio odličan pjevač gledajući njegov znak u zodijaku? Da, možemo. Jedan znak se pogotovo ističe iznad svih kada je riječ o pjevačima, a to je ovan. Mariah Carey, Celine Dion i Lady GaGa imaju tu zajedničku karakteristiku – sve su ove dame ovnovi u horoskopu. Drugi znak bi bio znak djevice u kojem se nalaze Beyonce i Pink, između ostalih. 

Sadržaj stranice

Ovan

Jedna od najjačih sposobnosti ovnova je da će riskirati i okušati se u situacijama koje se drugima možda čine nemogućima. Kada je riječ o pjevačima, to je karakteristika koja se uvelike cijeni. Ovnovi ne mogu podnijeti dosadu i gotovo uvijek moraju stvari dodatno začiniti. Neće se ograničavati na samo jednom glazbenom žanru i pjevat će sve – od rocka do jazza. Budući da će konstantno iskušavati nove stvari, glazba će im uvijek biti pravo osvježenje.

Djevica

Djevice imaju glas koji je konstantan i nikada se ne gubi. Ovo je jedna od najvažnijih karakteristika kod pjevača, a imaju je i mnogi klapski pjevači kakve često nalazimo u Dalmaciji. Ako je riječ o nekoj emotivnoj pjesmi, svaka će nota dodirnuti na drukčiji način, a ne samo na kraju pjesme. Djevicama je zbog kvalitete glasa poprilično lako svladati neke zahtjevne pjesme i pogoditi pravu notu u pravo vrijeme. 

Bik

Kada govorimo o pjevanju, bikovi su kompletan paket. Oni su u dubokom dodiru sa svojim osjetilima pa isto tako mogu osjetiti pjesmu i povezati se s njom. Njihova osjetljivost i senzualnost također dodaje određeni element njihovom pjevanju. Njihove su note kristalno čiste, a krasi ih i odlična tehnika disanja, sklonost stalnom vježbanju i konstantan napredak.

Ribe

Ribe su umjetničke duše i na svom raspolaganju imaju ogromnu količinu sirovog talenta. Kada se ribe odluče u potpunosti posvetiti pjevanju, svi ostali, ali i oni sami će se zaljubiti u glas koji su sposobni proizvesti. Cijela će prostorija čuti taj prekrasan glas i ribe će biti ponosne na sebe. Zbog ljubavi i zadovoljstva koje im pjevanje osigurava, ribe će dodatno raditi na svom talentu i usavršavati ga. 

Rak

Rakovi uvijek traže nove i inovativne načine na koje bi se izrazili, a pjevanje je jedan od njih. Odlični su i u sviranju raznih instrumenata, ali ipak ima nešto magično u načinu na koji pjevaju. Vole zaviriti duboko u svoje osjećaje i iznijeti ih kroz predivne pjesme, a budući da su jako kreativni, sposobni su svaku pjesmu otpjevati i predstaviti na svoj jedinstveni način.

Izvor fotografije:

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Zanimljivosti

Prethodnih dana na društvenim mrežama se proširila vijest da ako se javite na ovaj broj, vrlo je vjerojatno da ćete ostati bez novca. Brojni...

Događanja

Pogoditi dobitne brojeve lutrije san je svakog igrača Eurojackpota. Budući da se lutrija u potpunosti temelji na sreći, nije tako lako napraviti pravi izbor....

Njuz

Ryanair, najveća europska zrakoplovna kompanija, 01. srpnja je proslavila ponovno otvaranje baze u Zadru. S dva bazna zrakoplova, 78 tjednih letova prema 37 odredišta,...

Intervju

Napravili smo veliki intervju s legendom hrvatske košarkaške reprezentacije, Rokom Lenijem Ukićem