Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Zanimljivosti

Ekskluzivni Supersport bonusi i besplatne oklade dostupne igračima koji se registriraju online

Super Sport – super klađenje

Supersport je jedna od najvećih kladionica u Hrvatskoj. Osim što svoju ponudu igračima nudi putem tradicionalne poslovnice, ljubiteljima klađenja je omogućila i online iskustvo klađenja putem Interneta, a više o tome može se saznati na https://mobilno-kladenje.com/supersport. Supersport ima više od 200 poslovnica raspoređenih širom Hrvatske i gotovo da je nemoguće ne nalaziti se u blizini barem jedne od njih. Ova je kladionica započela je s poslovanjem 2007. godine; najprije je otvorila nekoliko poslovnica u Zagrebu, a zatim se počela širiti i u ostale veće gradove. Gledajući broj poslovnica, Supersport je trenutno vodeća kladionica u Hrvatskoj po tom pitanju.

Zašto „super klađenje“?

Mnogo je razloga koji bi mogli opravdati zašto ova kladionica nosi takvo ime, a pokušat ćemo spomenuti samo neke. Supersport je definitivno najinovativnija kladionica u državi budući da po svojim bonusima, nagradnim igrama i samim sadržajem stranice odudara od ostalih kladionica. Tijekom čitave godine postoje različiti oblici promocija u kojima se igračima garantiraju vrlo dobri nagradni iznosi, a sada postoji i mogućnost komunikacije između igrača putem stranice. Oni tako mogu dijeliti svoje listiće, komentirati trenutna sportska događanja, a najveći novitet bit će i mogućnost pisanja analiza te stjecanje pratitelja kao na nekim od društvenih mreža. Uz to, Supersport je jedina hrvatska stranica koja posjeduje svoj osobni softver za poker i riječ je o vrlo jednostavnoj i realnoj aplikaciji koja se može koristiti na računalu ili mobilnom uređaju.

Unutar Supersporta

Sve poslovnice su dovoljno velike kako bi primile veći broj igrača odjednom. Osim toga, postavljeni su veliki televizori putem kojih svi znatiželjni mogu gledati događanja uživo. Tu su i ravni ekrani na kojima se igrači mogu okladiti uživo na neke od popularnih igara poput utrka konja. U svakoj poslovnici postoji besplatni pristup Internetu, a važno je istaknuti da je ovaj priređivač igara na sreću iznimno popularan među hrvatskim igračima zbog postojanja raznih bonusa koji su jako privlačni i inovativni. Jedan od takvih bonusa je onaj kod kojeg se potrebno okladiti na pet događaja čiji je koeficijent veći od 1,6. Ako igrač izgubi okladu, odnosno, ako ne pogodi ni jedan odigrani par, Supersport će ga nagraditi dvostruko većim iznosom od onog koji je mogao osvojiti.

Još jedan od glavnih oblika zabave koji Supersport nudi svojim igračima svakako je klađenje uživo. Ponuda koju Supersport nudi uživo zaista je opširna te sadrži mnogo sportova s razrađenom ponudom. Ono što je možda i najprivlačniji dio klađenja uživo u Supersportu su video prijenosi različitih velikih sportskih događaja od kojih svakako vrijedi izdvojiti neke od najjačih nogometnih liga na svijetu, košarkašku Euroligu i NBA, Grand Slam turnire u tenisu i slično. Kako bi se prijenosi mogli gledati, potrebno je na računu imati bilo koji iznos, čak i jednu lipu.

Promocije se nastavljaju

Kao što smo rekli, bonusi i promocije u Supersportu zaista su jedinstveni u usporedbi s ostalim kladionicama u Hrvatskoj. Po tom pitanju ova kladionica jednostavno nema konkurenciju, a čini se kao da doslovno svakog dana postoji nešto novo i zanimljivo u ponudi za igrače. 

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vas zanimati

Sport

Pobjeda bi bila velika 'kao kuća' i strahovita motivacija uoči susret protiv Villarreala. Želite li znati gdje gledati 'Vječni derbi'?

Događanja

Nakon dvogodišnje pauze, Split će od 8. – 10. srpnja opet biti domaćin međunarodnog spektakla elektronske glazbe, festivala Ultra Europe koji će se održati...

Sport

Nogometaši Hajduka u četvrtak s početkom u 19 sati igraju protiv Rijeke na Poljudu u finalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Iako se finalni susret...

Splitsko-dalmatinska

Nakon dvije godine pauze uzrokovane pandemijom koronavirusa, Split će ponovo biti domaćin ULTRE, a o organizaciji ovog festivala elektroničke glazbe danas je s Joe...