Uz vedre proljetne dane, bliลพi se i Tjedan proljetnih okusa โ gastro manifestacija organizirana u suradnji Turistiฤke zajednice grada Dubrovnika i dubrovaฤkih ugostitelja tijekom koje ฤete moฤi uลพivati u bogatim, maลกtovitim i ukusnim specijalitetima pripremljenim u dubrovaฤkim restoranima u trajanju od 17. do 24. travnja.
Dubrovaฤki chefovi, inspirirani svjeลพim proljetnim namirnicama, pripremili su zanimljive menije sastavljene od jela s divljim ลกparogama, rotkvicama, mladim lukom, bobom, janjetinom, ลกkampimaโฆ
U ovoj gastro manifestaciji sudjeluje osamnaest ugostiteljskih objekata: Restoran Azur Dubrovnik, Restoran Banje Beach, Konoba Blidinje, Konoba Carpaccio, Chihuahua Cantina Mexicana, Restoran Gusta me,Hotel Kazbek,Taverna Loggia,Restoran Eden,Restoran Momenti Hotela Valamar Collection President,Restoran Orsan,Rhea Silvia Wine & Tapas Bar, Konoba Rozario, Restoran Sesame Restoran Stara Loza u Prijeko Palace-u, Bistro Tavulin te Taj Mahal u Gradu i u hotelu Lero, objavili su iz Turistiฤke zajednica grada Dubrovnika.
Posjetite Dubrovnik u proljeฤe i uลพivajte u tek probuฤenoj prirodi, proljetnim okusima i mirisima juga.